Miss Klose BBQ Catering | Turku
Catering-palvelumme on suunnattu sekä yrityksille, yhteisöille että yksityisille. Olemme ruokkineet ihmisiä niin liikkeiden avajaisissa ja kanta-asiakaspäivillä kuin yritysten henkilöstöä pikkujouluista Oktoberfesteihin ja kesäpäiviin. Vieraat ovat nauttineet ruoistamme myös yksityishenkilöiden juhlissa aina rippijuhlista syntymäpäiviin ja häihin. Toiminta-alueemme on Turku ja lisäksi alueen lähikunnat ja maakunnan kaupungit. Tarvittaessa tulemme pidemmänkin matkan päähän.

Cateringiä rakkaudesta maukkaisiin juhliin
Autamme yrityksiä järjestämään mieleenpainuvan ja elämyksellisen juhlan maukkaasta aidosta barbecuesta nauttien. Ruoka voi käsittää yhtä hyvin liikkeen avajaisissa tai pihapäivillä tarjottavan, helposti käsin syötävän annoksen, mehevän BBQ-burgerin tai laajan tai juhlavan buffetin. Ammattilaisemme huolehtivat siitä, että asiakkaat voivat keskittyä huoletta juhlimiseen samalla, kun he ihailevat savustimen käyttöä ja sen sisältä paljastuvia aitoja, käsityönä valmistettuja BBQ -herkkuja.
Pystymme järjestämään ruokailun sekä tarjoilun tapahtumiin vuodenajasta riippumatta, olivatpa ne 15 tai 500 hengelle. Verkostomme avulla saat tarvittaessa kaiken tarjoilusta, henkilökunnasta, tilasta ja ohjelmasta lähtien avaimet käteen palveluna.
BBQ catering-herkkuja perinteisesti, lisukkeita raikkaalla otteella
BBQ-herkkumme valmistuvat perinteisiin nojaten ja kärsivällisesti matalassa lämmössä ja miedossa savussa kypsyttäen. Valikoimaan kuuluvat amerikkalaisen barbecuen suursuosikit suussa sulavasta naudan brisketistä meheviin possun ribseihin. Vaihtelevat erikoisuudet, kuten jamaikalaiseen jerk-tyyliin grillattu kana, BBQ-savustettu halloumi-juusto tai asiakkaidemme kestosuosikki karibialainen rommilohi kuuluvat myös valikoimaamme.

Kuusimetrinen ja pari tuhatta kiloa painava BBQ-smoker on tapahtuman vetonaula. Herkulliset tuoksut antavat odottaa ensimmäistä puraisua. Kiireettömän hetken kruunaa pöytään kannettavat herkut, joissa yhdistyvät perinteinen käsityö ja trendikkäät maut.
Järjestämme myös ohjelmallisia BBQ-ruokailuja, joissa opetellaan BBQ:n perusteita. Kotiisi lähdet täyden vatsan lisäksi mukanasi nippu reseptejä ja ammattilaisniksejä. Tapahtumat sopivat erinomaisesti esimerkiksi yrityksille, sekä työ- ja kaveriporukoille osaksi päivän ohjelmaa.
Voit myös tilata vain ruoan meiltä tarjoiluvalmiina paikan päälle toimitettuna ja hoitaa tarjoilun itse.
Toimintaperiaatteemme
Käytämme tuoretta lihaa ja ensiluokkaisia raaka-aineita. Maustamme lihat omilla maustesekoituksillamme, jotka ovat lisäaineettomia. Savustamme lihat käsityönä alusta loppuun jopa 16 tunnin ajan suomalaisella tammella ja omenapuulla. Joihinkin herkkuihin käytämme myös pekaani- ja kriikunapuuta tuomaan oman lisävivahteen.
Syömisen kuuluu olla hauskaa! Tästä syystä ammattikokkimme etsivät aina maukkaimpia ruokaideoita asiakkaidemme makunystyröiden iloksi.
Valmistamme kaikki lisukkeet, kastikkeet ja mausteseokset omilla resepteillämme.
Toimintamme peruspilareita ovat läpinäkyvyys, asiantuntemus sekä ammattimaisuus. Olemme valinneet kumppaneiksemme tavarantoimittajia ja tuottajia, joiden ammattilaisuuteen ja laatuun luotamme.


Lihamme
Käyttämämme naudanliha on australialaista Black Angus tai Wagyu -härkää. Kaikki muu liha, kuten porsaanliha ja broileri ovat kotimaista tuotantoa valikoiduilta tuottajilta.
Lihatarjontamme kattaa kaikki amerikkalaisen barbequen suosituimmat herkut sekä muutamia BBQ-herkkuja maailmalta, kuten suosittu jamaikalainen jerk-maustettu grillikanamme sekä karibialaistyylinen rommimarinoitu savulohi.
Pulled pork valmistetaan kotimaisesta possun niskasta perinteiseen tapaan low & slow -tyylillä. Vähintään 10 tunnin savustuksen lopputulos on suussasulavaa ja mehevää, jotain aivan muuta mitä olet saattanut poimia mukaasi kauppojen eineshyllystä tai pakastealtaasta. Possun ribsimme ovat Memphis-tyylisiä ja alusta loppuun miedossa savussa kypsyneitä – jotain aivan muuta kuin monesti tarjottavat esikeitetyt ja pintagrillatut ”rimpsuluut”.
Brisket eli rotuhärän liha valmistetaan tuoreesta australialaisesta lihasta, joka on raakakypsytetty maukkaimmilleen.